Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.
L-V: 9:00-19:00 | 0762 831 974 | hello@dandelion.ro
6 lucruri interesante despre copiii nascuti in luna aprilie

6 lucruri interesante despre copiii nascuti in luna aprilie

6 lucruri interesante despre copiii nascuti in luna aprilie

Sunt numerosi factori care afecteaza dezvoltarea unui bebelus in burtica mamei. Cum se hraneste mama, mediul in care aceasta traieste precum si alti factori interni sau externi afecteaza dezvoltarea bebelusului. Inclusiv dupa nastere, bebelusii continua sa fie influentati de ceea ce este in jur. Nu este nimic intamplator ca anotimpul in care ne nastem, ne influenteaza anumite caracteristici.

simt al umorului bine dezvoltat

Persoanele nascute in aprilie au un simt al umorului dezvoltat. Aprilie este prima luna din an cu mult soare, prima luna in care inverzeste natura. Martie este o luna destul de capricioasa ca vreme si chiar daca natura se trezeste la viata in luna martie, de fapt luna aprilie este prima in care se vad mult mai vizibil efectele soarelui si ale temperaturilor calde. Este cunoscut faptul ca in tarile unde soarele nu are foarte multe zile in care straluceste, populatia este mai predispusa depresiilor si anxietatii. Insa, cei nascuti in luna aprilie, in Romania, se bucura de un simt al umorului bine dezvoltat.
6 lucruri interesante despre copiii nascuti in luna aprilie

STAU MAI TARZIU NOAPTEA

Copiii nascuti in lunile de primavara si de vara sunt mai plini de energie, activi si dinamici. De obicei, stau mai mult treji, ei culcandu-se mai tarziu noaptea. Asteapta-te sa fii nevoit sa stai pana mai tarziu cand vine ora de somn, pentru ca probabil copilul tau nascut in luna aprilie va vrea sa se mai joace putin.

SUNT EMPATICI

Persoanele nascute in aprilie sunt emotionale dar au caractere puternice. Caracterul puternic insa, nu le opreste sa inteleaga emotiile si problemele celor din jur. Din acest motiv, rezoneaza foarte bine cu starea emotionala a celorlalti. Au capacitatea de a fi diplomati, de a vorbi si trata anumite subiecte intr-o maniera sensibila si cu tact. De cele mai multe ori isi urmeaza inima, dar sunt atenti ce le spune si mintea.

SUNT INDRAZNETI SI AVENTUROSI

Copiilor nascuti in aprilie nu le este teama de probleme si obstacole. Desi unii ar da inapoi in fata unui pericol, copiii nascuti in aprilie se aventureaza sa rezolve situatia in stilul propriu. Jocurile de rol cu copilul tau, il vor invata insa despre efectele si cauzele unor astfel de situatii, intr-o maniera pe intelesul lui.

SUNT CURIOSI

Toti bebelusii si copiii sunt curiosi, dar cei nascuti in luna aprilie sunt extrem de curiosi. Vor sa stie totul si nu se feresc sa isi afiseze curiozitatea.
Acest lucru ii ajuta sa fie mai destepti si sa aiba mai mult success in ceea ce fac, fata de situatia in care nu si-ar urma curiozitatea.

LIDERI de succes

Un studiu a analizat liderii firmelor ce alcatuiesc S&P 500 si concluzia a fost ca cei mai multi lideri sunt nascuti in lunile de primavara. Exista si o explicatie mai realista pentru aceasta concluzie fata de o explicatie pur astrologica: copiii nascuti primavara sunt cei mai mari din clasa lor la scoala. De obicei acestia invata mai cu usurinta, fata de cei mai mici si au parte de mai multe oportunitati de a invata si de a se dezvolta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *