Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 130 lei.
L-V: 9:00-19:00 | 0762 831 974 | hello@dandelion.ro
Set Cort de joaca copii Triunghiuri roz

La ce este bun un astfel de cort?

La ce este bun un astfel de cort?

Cortul creeaza un cadru care inspira copilul sa viseze. Tu il poti ajuta sa dezvolte aceste vise, sa isi faca un plan sa le atinga sau doar sa ii oferi cat mai multe informatii despre acel domeniu. Ii poti starni curiozitatea citindu-i in acel cadru multe carti interesante: carti de povesti, carti cu animale, carti de calatorii, enciclopedii.

Set Cort de joaca copii Triunghiuri roz

Spatiul intim creat de cort ii permite copilului sa se simta in siguranta. Lasa-l pe el sa decida pe cine invita in cort sau ce jucarii isi duce acolo. Lasa-l pe el sa fie maestrul, bucatarul sef, dirijorul, persoana cea mai importanta. Increderea in sine se cultiva cu pasi mici si nu prin indemnul “nu mai fi rusinos”.

Somnul de pranz

Pentru parintii ai caror copii nu dorm de pranz, cortul poate deveni un loc mult mai atractiv pentru o scurta odihna. Si leul din savana se retrage la pranz la umbra unui copac sa atipeasca putin. Si vulpea are vizuina ei unde se ascunde pentru somn. Si bufnita are scorbura ei in care doarme. Asa si puiul tau, poate avea culcusul lui special.

Pentru mai multe idei de activitati distractive si educative, poti citi acest articol de blog.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *