Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.
L-V: 9:00-19:00 | 0762 831 974 | hello@dandelion.ro

Livrare

Livrarea produselor

Asiguram ambalarea corespunzatoare a bunurilor: majoritatea coletelor sunt ambalate in cutii de carton iar cutiile sunt infoliate. Livrarea se face prin curier rapid (DPD, Fan sau Urgent Cargus). 

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare dupa ce coletul este gata pregatit. De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare minima de 300 Lei.

Pentru comenzile nationale sub valoarea de 300 Lei, se va percepe o taxa unica de 21 Lei indiferent de localitate, fara taxe suplimentare.

Nu suntem respunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșita a unei expedieri sau a unei parți din aceasta in cazul in care sunt generate de situatii/circumstanțe independente de voința noastra.

Comenzi internationale

Comenzile pot fi livrate si international, prin DPD curier rapid. Termenul standard de livrare DPD este de 3-7 zile lucratoare. Comenzile cu livrare internationala, se achita integral in avans. Mai jos se regasesc preturile pentru tarile unde facem livrare, calculate considerand un cort de joaca si o salteluta premium. 

Austria, Germania, Italia – 95 lei
Croatia, Danemarca, Estonia, Luxembourg Slovenia, Letonia, Lituania – 186 lei
Belgia, Cehia, Franta, Olanda, Spania, Marea Britanie – 130 lei
Finlanda, Portugalia, Suedia – 226 lei

Bulgaria, Ungaria, Grecia – 55 lei
Polonia – 100 lei