Comenzile plasate pana in ora 15.00 sunt pregatite pentru ridicare de la noi in aceeasi zi.
Transport gratuit la comenzi peste 300 lei.

Livrare

Livrarea produselor

Asiguram ambalarea corespunzatoare a bunurilor: majoritatea coletelor sunt ambalate in cutii de carton iar cutiile sunt infoliate. Livrarea se face prin curier rapid (FAN sau DPD). 

Comenzile plasate pana in ora 15.00 cu livrare in principalele orase* se pregatesc si se predau firmei de curierat in aceeasi zi. *inclusiv localitatile invecinate, apropiate.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare minima de 300 Lei.

Pentru comenzile nationale sub valoarea de 300 Lei, se va percepe o taxa unica de 19 Lei indiferent de localitate, fara taxe suplimentare.

Nu suntem respunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșita a unei expedieri sau a unei parți din aceasta in cazul in care sunt generate de situatii/circumstanțe independente de voința noastra.

Comenzi internationale

Comenzile pot fi livrate si international, prin DPD curier rapid. Termenul standard de livrare DPD este de 3-7 zile lucratoare. Comenzile cu livrare internationala, se achita integral in avans. Mai jos se regasesc preturile pentru tarile unde facem livrare, calculate considerand un cort de joaca si o salteluta premium. 

Austria, Germania, Italia – 95 lei
Croatia, Danemarca, Estonia, Luxembourg Slovenia, Letonia, Lituania – 186 lei
Belgia, Cehia, Franta, Olanda, Spania, Marea Britanie – 130 lei
Finlanda, Portugalia, Suedia – 226 lei

Bulgaria, Ungaria, Grecia – 55 lei
Polonia – 100 lei